Sain kortin Usasta,Llas Vegasista. Mietin, millaista on asua siellä. Onko se sellaista samanlaista arkistta sähellystä, maitokaupassa käyntiä, kun kasinot vilkuttaa megavalojaan koko ajan ja hohdokkaat ihmiset patsastelee ympäriinsä. Ehkä pitäisi käydä joskus siellä, vaikka ei ole ihan kärkipäässä siinä minne haluaisin mennä.

Eilen loppui Irtiottoja-uusintakierros. Loistava sarja, vaikka itse sarjan nimikkohenkilö pääseekin kusipäisimmät fiktiiviset hahmot -listalle aika ylös. Sietämätön jankkaaja. Millä ihmeellä se ne naiset onnistui pokaamaan?Sivuhuomiona sanon kaikille tv-castingin tekijöille: Janne Virtasen naama on kärsimässä kamalaa inflaatiota. Luulisi, että vaikka Suomi on pieni maa, että hei, on täällä muitakin kelpo miesnäyttelijöitä.Aina kun avaa telkkarin niin siellä on Janne Virtanen. Huh.

Vaan onneksi huomenna pääsee jo Virtasia pakoon, kun botski kohti Rostockia starttaa illalla. Mistä ajatukset suorastaan kiitävät siihen yhteen juttuun, mitä pitää tehdä ennen matkalle lähtöä eli pakkaaamiseen. Olen huono pakkaaja. Otan liikaa kamaa mukaan. Aina. Kuitenkin pohdin ja pähkäilen ja ahdistun, kun en osaa karsia mitään. Onneksi echo antoi mulle isohkon jääkiekkokassin, joten ei tarvitse pieneen pakaasiin yritää änkeä. Ahdistaa silti.

Toinen megaluokan huoli on se, että riittääkö lukeminen? Sain tänään pari ihanaa kirjaa ja pinossa on vielä useita. Reissu on kuitenkin suhteellisen pitkä, joten täytyy varmistaa ettei katastrofi iske pahasti, menen käymään kirjakaupassa. Ja kaivaa jostain se passikin. On tää niin stresssaavaa. Ei vaan. Sanon suoraan: en voi odottaa! Ihanaa, jippii, heittäisin kärrynpyöriä, mutta en osaa.