Mulla on paha tapa pölliä subjectin jutut niiltä artisteilta joiden musiikkia kuuntelen. Jos siis joku miettii mitä syvällistä tarkoitan niillä niin en tarkoita mitään syvällistä. Syvällinen en ole.Joskus ne jopa liityvät siihen mitä mielessä pyörii Aika usein eivät.. 

Viikonloppu oli rauhallinen. Juotiin mojitoja (hieman mukailtu resepti) ja katseltiin Miami Vicen ihkaekoja jaksoja.Ne ovat niin hienoja. Varsinkin ne kohatukset joissa Crockett ja Tubbs ajalevat pitkin Miamin katuja, mielellään yövalaistun Miamin poikki - siitä ei televisio-ohjelma paljon paremmaksi muutu. Tai no... Tämänhetken ykkössuosikki on Deadwood, koska Rooma on tauolla.Muuten voisin kyllä katsoa taas vaihteeksi Helen Mirreniä Epäilyksen polttopisteessä. Nyt on hienoa, kun Mirren on joka paikassa esillä. Hän on aivan totaalisen upa nainen ja soisin hänelle Ocarinkin vaikka en ole The Queen-elokuvaa vielä nähnyt. Mirren pesee kaikki Hollywoodin anorektiset beibit sata-nolla.

Äsken väkäsin taas yhden hakemuksen. Huokaus. Ei siitä sen enempää. Teki mieli vaan kirjoittaa siihen, että ottakaa mut, mä teen mitä vaan, seison vaikka päälläni ja pesen vessan hammasharjalla... Mutta se olisi alentavaa.Toinen asia minkä olisin halunnut siihen laittaa oli se, että hei, mä olen käynyt koulua ja opiskellut kohta parikymmentä vuot ta Miettikää. Kyllä sillä istumisella pitäisi jo saada mikä työpaikka tahansa.Ja ei, en ole suunnittelemassa lapsen tekoa joten mut voi huoleti palkata, eikä tarvitse ajatella, että koskahan ton biologinen kello räjähtää. Ei ikinä, jos se on minusta itsestäni kiinni. No, niin huomaan että tämä topikki tekee minusta aggressiivisen. Usein se tekee vain flegmaattisen ja apaattisen.

Ulkona on auringonpaisteinen pakkaspäivä. Vielä ei ole ilmastonmuutos vienyt näitä ihmeenkauniita talvipäiviä. Toivotaan, ettei niin käy.